minutka.si

Vse Novice

Bulgari - Bulgari Catene

Bulgari.Catene.1.jpg

Prestižna ura ali dragocen nakit? Bulgari Bulgari Catene je veličasten kos nakita, ki mimogrede prikazuje tudi čas. Umetnina tega italijanskega draguljarja, ki je v celoti izdelana iz rožnatega zlata, je enako drzna kot senzibilna, elegantna in hkrati ekstravagantna. Natančno in nežno oblikovane členke dvojne zapestnice Bulgari Catene (catene v italijanščini pomeni veriga) krasi 60 2,5 karatnih brilijantov.

Bulgari.Catene.dial.jpg

Luneta nakitne ure je tipično za to blagovno znamko gravirana z dvojnim napisom BVLGARI • BVLGARI. Preprosta mother-of-pearl številčnica prikazuje le ure in minute. Za to poskrbi zanesljiv švicarski kvarčni mehanizem Calibre B046, ki pa v primerjavi s samimi superlativi celotne kompozicije ni nič posebnega. Ohišje ure v premeru meri 31 mm in bo pristajalo prav vsakemu petičnemu damskemu zapestju. Celotno podobo umetnine lepo popestri izrazita krona, pokrita z rdečim rubelitom.

Bulgari.Catene.jpg

Če vaša najdražja morda trpi za ophidiophobijo (iracionalen strah pred kačami), potem imam nasvet za vas. Privoščite ji Bulgari Bulgari Catene in strah pred strupenjačami bo prav gotovo le še preteklost.

Vir: en.bulgari.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si