minutka.si

Vse Novice

TAG Heuer - Carrera Calibre 16 Tachymetre Day-Date

TAG.Heuer.Carrera.diff.jpgTAG Heuer je med množico novosti, ki jih je predstavil na letošnjem Baselworld, precej na tiho prenovil svoj najbolje prodajan model Carrera Calibre 16 Tachymetre Chronograph.

Največja in najbolj opazna sprememba je novo okence, postavljeno levo od datumskega, prikazuje pa dan v tednu. Posledično so premaknili tudi logotip, ki po novem počiva nad koledarskima okencema in napis CARRERA automatic, ki je pomaknjen pod njiju.

TAG.Heuer.Carrera.Day_Date.rubber.jpg

Carrera Calibre 16 je žal prikrajšana za izboljšavo, ki so jo bili letos deležni skoraj vsi modeli iz serije Carrera. To je keramična luneta, ki pri Carreri Calibre 16 Day-Date še naprej ostaja aluminijasta.

TAG.Heuer.Carrera.Day_Date.metal.jpg

Ostale razlike med starim (CV2014) in novim modelom (CV201AH) so zgolj kozmetični popravki. Najbolj opazni so dvojni urni indeksi, natančnemu očesu pa ne bodo ušli nekoliko spremenjeni detajli pomožnih številčnic.

TAG.Heuer.Carrera.Day_Date.dial.jpg

Caliber 16, kot je TAG Heuer poimenoval modificiran legendarni kronograf ETA 7750, bo po vsej verjetnosti zamenjal njegov klon Sellita SW-500. Gre za odličen mehanizem, kateremu pa, roko na srce, manjka prestiž. Tega boste deležni z nakupom katerega od modelov v seriji Carrera, ki je opremljen s (pogojno) hišnim mehanizmom Calibre 1887.

Vir: calibre11.com

TAG Heuer - Carrera Calibre 16 Tachymetre :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si