minutka.si

Vse Novice

Bvlgari - Octo Velocissimo

Bvlgari.Octo.Velocissimo.1.jpg

Na letošnjem sejmu urarstva in nakita Baselworld 2014 je Bvlgari dopolnil svojo prepoznavno linijo Octo s čudovitim kronografom Velocissimo.

                         

Zapeljiva privlačnost ur linije Octo se skriva v njihovi prefinjenosti. Nobene sledi o preprostosti ni opaziti, dizajn je neobičajen, drzen, strasten, pikolovski, vzvišen in celo bahav. Želi biti upoštevan in opažen. Ure Bvlgari združujejo italijansko kreativnost in švicarsko preciznost.

Bvlgari.Octo.Velocissimo.2.jpg

Natančno takšen je tudi Bvlgari Octo Velocissimo. 41,5 mm veliko prepoznavno osemkotno ohišje je na voljo iz rdečega zlata ali plemenitega jekla. Na prefinjeni lakirani črni številčnici dominira številka 12. Prav nič ni bilo prepuščeno naključju. Urni indeksi in kazalci so izdelani iz enakega materiala kot ohišje in so v popolnem estetskem sozvočju z belimi oznakami pomožnih številčnic kronografa, oznako blagovne znamke in datumom. Gumba kronografa delujeta kot ščit markantne krone, ki jo krasi drag kamen. 

Bvlgari.Octo.Velocissimo.3.jpg

Bvlgari Octo Velocissimo poganja avtomatski kronograf, kaliber Velocissimo BVL 328 s 50-urno zalogo navitja in z izjemno frekvenco delovanja 36,000 a/h. Ura je na voljo s pasom iz črnega krokodiljega usnja in za ljubitelje športne elegance iz enakega materiala kot je ohišje. In še cene? Začele se bodo pri 9.000 €.

Vir: bulgari.com

Bvlgari Baselworld 2014 :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si