minutka.si

Vse Novice

Louis Vuitton - Tambour éVolution

Louis.Voiton.Tambour.eVolution.11.jpgLouis Vuitton je na Baselworld 2013 predstavil popolnoma prenovljen model svojega športnega časomera Tambour - Tambour éVolution.

Na novincu najbolj pritegnjo pozornost dvodelno ohišje, triplastna črna številčnica in popolnona nova zasnova krone.

Ekskluzivno je Louis Vuitton Tambour prvič dosedaj opremljen izključno le s kovinskim pasom. Privlačna številčnica s kontrastnimi kazalci in z oznakami se ponaša z rdečim puščičastim kazalcem, ki kaže drug časovni pas (GMT) in bo dobrodošel dodatek vsem, ki veliko potujejo.

Louis.Voiton.Tambour.eVolution.12.jpg

Tambour éVolution je na voljo v več različicah. Robustnim ohišjem, ki so izdelana iz plemenitega jekla in rožnatega zlata, so nadeli luneto črne mat barve iz posebnega visokotehnološkega kompozitnega materiala, ki se uporablja v vesoljski industriji in Formuli 1. Manjši model Tambour éVolution ima premer 43 mm, njegov 2 mm večji brat pa se lahko pohvali še s kronografom. Oba modela prikazujeta datum ter s pomočjo pomožne številčnice na številki 6 tudi dan in noč.

Louis.Voiton.Tambour.eVolution.dial.jpg

Kot rečeno so novincu popolnoma prenovili tudi krono, ki po novem ni več 8-kotna, pač pa je brušena in v kombinaciji z devetimi vzdolžnimi utori precej bolj ergonomična. Uri poganjata avtomatska mehanizma LV71 in LV92 (kronograf). Mehaniko z imenitnim navijalnim rotorjem, ki je okrašen z emblemom LV, je možno opazovati skozi transparentno dno ure. 

Louis.Voiton.Tambour.eVolution.side.jpg

Vir: louisvuitton.com

Louis Vuitton - Tambour éVolution :


Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si