minutka.si

Hublot uradni urar Ferrarija

HUBLOT.ferrari.4.jpgKonec novembra 2011 sta na mednarodnem avtomobilističnem šovu v kitajskem mestu Guangzhou sklenila pakt sodelovanja dve vrhunski prestižni znamki Ferrari in Hublot. Hublot je tako postal uradni urar in uradni časomerilec Ferrarija in ekipe F1 Scuderia Ferrari

V čast te nove velike povezave so izdelali ekskluzivno uro Big Bang Chrono Tourbillon Ferrari, čudovit zbirateljski primerek za ljubitelje visokega urarstva in hitrih avtomobilov. Izdali so ga v počastitev 20. obletnice prvega Ferrarija na Kitajskem v omejeni seriji komaj 20 primerkov.

Hublot.Ferrari.jpgKot je razvidno iz imena je za ta časomer izbran prav poseben mehanizem - Chronograph Tourbillon. Gre za edinstven single-push kronografski avtomatski mehanizem opremljen s 'flying' tourbillonom. 44 mm ohišje je v popolnosti izdelano iz karbonskih vlaken, titana in posebne gume. Skladna z značilno barvno podobo Ferrarija sta safirno steklo ure, ki je s posebnim izredno zahtevnim tehnološkim postopkom rahlo rdeče obarvano ter pas iz krokodilje kože, ki je prešit z rdečimi šivi.

Vir: hublot.com 

Partnerstvo Hublot Ferrari :

Komentarji   

0 #1 hamilton32 14:38 13-02-2012
Je kje od Mclarna ura?
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si