minutka.si

Vse Novice

Hublot - Big Bang Ferrari

Hublot_Ferrari_Ceramic.1.jpg

Hublot je svoji liniji Big Bang Ferrari dodal dva nova modela. To sta Big Bang Ferrari Black Ceramic 2015 in Big Bang Ferrari Grey Ceramic 2015

                         

Hublot je za urarski svet precej mlada blagovna znamka, kljub temu pa se je med ljubitelji in poznavalci visokega urarstva zelo dobro prijela. Prepoznavna je postala zaradi izjemne kakovosti svojih izdelkov, precej agresivnega oglaševanja in stalne prisotnosti v vrhunskem športu. Večina njihovih ur temelji na poznani liniji Big Bang. Gre za robustne, zelo športno naravnane ure, ki so hkrati tudi ravno prav elegantne. Vsebujejo elemente iz sveta športa in so izdelane iz najkakovostnejših in tehnološko dovršenih materialov, ki se pogosto uporabljajo tudi v športu.

Hublot_Ferrari_Ceramic.2.jpg

Prvi izmed novincev je izdelan iz črne keramike. Rdeči barvni detajli zelo jasno sporočajo povezavo s Ferrarijem, prav tako kot tudi iskri konjič, zaščitni znak te kultne avtomobilistične znamke. Njegov sivi brat se razlikuje po barvah, ki so zaščitni znak ekipe Ferrari NART (NART - North America Racing Team), vse ostalo je praktično enako.

Hublot_Ferrari_Ceramic.3.jpg

Luneti spominjata na zavorne diske avtomobilov in sta pritrjeni s tako imenovanimi 'H' vijaki. Uri sta precej veliki, saj merita kar 45 mm v premeru. Števičnici in mehaniko ločujejo črne rešetke, ki so na moč podobne mogočnim odprtinam za zrak namenjenim hlajenju Ferrarijevih motorjev. Uri poganja modularen hišni avtomatski kronografski kaliber UNICO HUB 1241 s funkcijo flyback. Tako kot vsi ostali materiali, iz katerih sta Big Bang Ferrari izdelana, so posebni in vrhunski tudi pasovi. Za Hublot jih izdeluje italijansko podjetje Schedoni, ki sicer skrbi za usnjene dodatke v Ferrarijih.

Hublot_Ferrari_Ceramic.4.jpg

Hublot Big Bang Ferrari Black in Grey Ceramic bosta predstavljena na prihajajočem sejmu ur in nakita v Baslu. Vsaka od serij bo štela natanko 250 primerkov.

 
Vir: hublot.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si