minutka.si

IWC – Nico Rosberg in Lewis Hamilton

iwc_lewis_nico.jpg

IWC je v sodelovanju z ambasadorjema znamke in dirkačema Formule 1 razvil dva nova modela omejene serije Ingenieur Chronograph.

                         

Lewis Hamilton in Nico Rosberg sta vsak svoj model Ingenieur Chronograph predstavila dva dni pred veliko nagrado Singapurja. Na slavnostnem dogodku je IWC obelodanil tudi novico o podaljšanju sodelovanja z ekipo F1 Marcedes AMG Petronas.

IWC.Lewis.jpg

Oba dirkača poleg strasti do hitrosti gojita tudi veliko ljubezen do zapestnih ur. Soustvarjalce sta navdušila s kreativnostjo, entuziazmom in profesionalnim odnosom do dela. Georges Kern, CEO znamke IWC Schaffhausen, je povedal: "Rezultat sodelovanja z dirkačema je impresiven. Lewisova ura nosi predvsem tehničen naboj, medtem ko je Nicova zelo športna". Pri izdelavi so inženirji uporabili vrhunske materiale, ki jih poznamo tudi iz sveta Formule 1, kot so: titan, karbonska vlakna in keramika. Oba modela poganja izvsten hišni kronograf - kaliber 89361.

IWC.Nico.jpg

Uri sta na voljo v omejeni seriji, vsaka po 250 primerkov. Dno je opremljeno s silhueto posameznega dirkača in z ustreznimi napisi ter zaporedno številko serije. Z uro kupec dobi tudi poseben certifikat, ki potrjuje njeno avtentičnost.

Vir: iwc.com

IWC – Nico Rosberg vs. Lewis Hamilton :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si