minutka.si

Hublot uradni merilec časa FIS

Hublot.Maria.Riesch_.jpgHublot je po sodelovanju s športi kot so: formula 1, nogomet, polo in jadranje, utrdil svoj sloves prestižne športne urarske znamke s podpisom partnerstva s FIS (Fédération Internationale De Ski) v alpskih in nordijskih smučarskih disciplinah.

Hublot je tako postal uradni merilec časa na vseh prireditvah FIS, ki jih bomo spremljali preko malih ekranov. To velja tako za svetovno prvenstvo v alpskem smučanju od 7. do 20. februarja 2011 v nemškem Garmisch Partenkirchnu, kot tudi za svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Oslu na Norveškem od 24. februarja do 6. marca 2011.

Švicarski urar Hublot bo uradni časomerilec tudi na smučarskih prvenstvih v Avstriji in Italiji leta 2013. Izvršni šef Jean-Claude Biver je še napovedal, da bo Hublot na sejmu Baselworld 2011 predstavili vse svoje najnovejše izdelke in dosežke.

Ob zadnjem uspehu Marije Riesch iz Garmisch Partenkirchna, ko je osvojila zlato v slalomu ter superkombinaciji in trenutno vodi v svetovnem ženskem smučarskem pokalu, je Hublot z njo podpisal pogodbo o sodelovanju. Tako se je kot ambasadorka znamke pridružila smučarskima legendama Bodeju Millerju in Dariu Cologni.

Vir: hublot.com 

Komentarji   

0 #1 Bond 19:54 15-02-2011
Sam sistem za merjenje časa ga pa Nemcem pošteno biksa...

Tini so zaj***** 10m !!! ;-)
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si