minutka.si

Vse Novice

Hublot postal sponzor ekipe F1 Ferrari

Hublot_Ferrari.jpgNa dirkališču Mugello v bližini Firenc so predstavniki italijanske superšportne avtomobilske znamke Ferrari in švicarske urarske  manufakture Hublot sporočili novico, da je Hublot postal sponzor tekmovalne ekipe Scuderia Ferrari Team.

Hublot je že od leta 2011 uradni časomerilec Ferrarija, od sedaj pa bo napis Hublot krasil tudi bolide in oblačila Ferrarijevih voznikov. Predsednik Ferrarija Luca di Montezemolo in CEO Hublota Jean-Claude Biver sta dosedanje sodelovanje ocenila kot zelo uspešno. Hublot je letos že nastopil skupaj s Ferrarijem na dirki v Daytoni. Slednje se lahko udeležijo lastniki športnih avtomobilov Ferrari 458 in se preizkusijo v 24-urnem tekmovanju. Ferrari in Hublot bosta nastopila skupaj še na reliju v Palm Beachu ter na tekmovanju Ferrari Race Challenges v Sonomi in parku Lime Rock.

Kot rezultat sodelovanja je že pred letom dni nastal prvi Big Bang Ferrari, januarja letos pa so seznamu dodali še tri nove modele v kolekciji, ki jih bo Hublot predstavil na Baselworld 2013. To so: Red Magic Carbon, King Gold Carbon in Big Bang Ferrari Ceramic.

Hublot.Red.Magic.Carbon.jpg

Hublot stavi na prvega s seznama - Red Magic Carbon. Ohišje iz karbonskih vlaken skriva v sebi hišni fly-back kronografski avtomatski mehanizem - Unico. Skeletirano številčnico z zanimivim detajlom - iskrim konjičem na številki 9 - pokriva rdeče tonirano safirno steklo. Red Magic Carbon bo na voljo v 1.000 primerkih za ceno 25.000 €.

Hublot.King.Gold.Carbon.jpg

King Gold Carbon je na voljo v le 500 primerkih in za razliko od predhodnika izdelan iz zlata. Temu primerno je višja tudi cena, ki znaša 34.000 €.

Hublot.Big.Bang.Ferrari.Ceramic.jpg

Big Bang Ferrari Ceramic ima keramično ohišje in brušeno luneto iz keramike. Posebej privlačni so detajli rdeče barve (šivi pasu, sekundni kazalci, napis Ferrari na gumbu kronografa in obroba lunete). Ura je na voljo v 1.000 primerkih za ceno 23.000 €.

Vir: watchtime.com

Hublot - Red Magic Carbon :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si