minutka.si

Vse Novice

Jaeger-LeCoultre - Master Ultra Thin Jubilee

JLC_Master.Ultra.Thin.jpgPred več kot 180 leti je Antoine LeCoultre pričel pisati eno izmed najbolj zavidanja vrednih urarskih zgodb vseh časov - Jaeger-LeCoultre.

V poklon ustanovitelju je manufaktura na SIHH 2013 predstavila tri izjemne ure, med njimi Master Ultra Thin Jubilee, ki velja za najtanjšo uro z ročnim navijanjem na svetu. Navdih zanjo so našli v žepni uri, ki vse od leta 1907, ko je bila izdelana, slovi kot najtanjša žepna ura z ročnim navijanjem.

JLC_Master.Ultra.Thin.side.jpg

Ohišje Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Jubilee je izdelano iz platine in visoko le 4.05 mm. Ura prepriča s preprostim videzom in z izjemno eleganco. V sebi skriva izvrsten manufakturni mehanizem na ročno navijanje JLC Calibre 849. Mehanizem, ki meri v višino vsega 1.85 mm ima 35-urno rezervo navitja in bije s frekvenco 21.600 a/h. Sestavljen je iz 123 posameznih delov.

JLC.Calibre.849.jpg

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Jubilee ref. 1296520 je možno kupiti posebej ali v kompletu skupaj z Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Gyrotourbillon 3 Jubilee in Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Tourbillon Cylindrique. Trojček je Jaeger-LeCoultre posvetil svojemu ustanovitelju.

JLC_Master.Grande.Tradition.Gyrotourbillon.3.Jubilee.jpg

JLC_Master.Grande.Tradition.Tourbillon.Cylindrique.jpg

Vir: collection.jaeger-lecoultre.com 

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Jubilee :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si