minutka.si

Vse Novice

Audemars Piguet - Royal Oak Offshore Diver White Ceramic

AP_royal_oak_offshore_diver_white_ceramic_dial.jpg

Audemars Piguet je pred dvema letoma predstavil model Royal Oak Offshore Diver, izdelan iz karbona, lani keramično različico v črni barvi, letos pa smo na SIHH 2014 lahko videli Royal Oak Offshore Diver iz bele keramike.

                         

Osnovna struktura novinca je enaka kot pri črni različici. Pri Audemars Piguetu so na moč ponosni na nov material, ki so ga poimenovali 'White Super Ceramic'. Trdijo, da je kar devet krat trši od jekla in kot bi pričakovali temu primerno tudi precej bolj zahteven za obdelavo. Iz keramike so izdelani: ohišje, luneta, krona in gumb na številki 10, ki služi za regulacijo notranje lunete. Ohišje meri 42 mm in kljub na videz krhki belini deluje dovolj robustno, kar uri daje izrazit športni karakter. Ohišje je odporno na vdor nesnage in vode do 300 m.

AP_royal_oak_offshore_diver_white_ceramic_front.jpg

Belo številčnico prekriva značilen kockast vzorec z izrazitimi urnimi indeksi in kazalci. Ti so delno prekriti s kontrastno temno modro barvo, ki zagotavlja atraktiven izgled in odlično berljivost. Dno ure je tako kot vsi ostali kovinski deli iz titana. Prekrito je s safirnim steklom, ki razkriva pogled na čudovito mehaniko. Gre za hišni kaliber 3120 z avtomatskim navijanjem. Poleg natančne izdelave se ponaša z izjemno dovršeno končno obdelavo, kar mehanizem, tako kot vse ostale te kultne urarske znamke, uvršča v sam vrh prestižne horološke industrije.

AP_royal_oak_offshore_diver_white_ceramic_back.jpg

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver White Ceramic sodi v butično ponudbo te urarske znamke. Temu primerna bo tudi cena, ki ne bo nižja od 17.000 €.

Vir: audemarspiguet.com

SIHH 2014 - AP novosti (eng) :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si