minutka.si

Vse Novice

Vacheron Constantin - SIHH 2013

VC_Malte.Lady.jpgVacheron Constantin je na SIHH 2013 presenetil s pestro paleto damskih modelov, ki jih je letošnje leto predstavil več kot moških.

Na ogled so bile prenovljene kolekcije Malte, Patrimony Contemporaine, Patrimony Traditionnelle ter novosti 'botanične' serije Métiers d’Art.

Vsem modelom so skupni razkošje, tehnološka dovršenost, mikroskopsko natančna izdelava in vrhunski materiali. Poudariti velja, da so vsi mehanski mehanizmi novih modelov opremljeni z Ženevskim pečatom, ki potrjuje najvišjo kakovost mehanike in končne obdelave. Poglejmo nekaj novosti.

VC_Patrimony.Traditionnelle.Manual.Wind.Platinum.jpg

Patrimony Traditionnelle Manual Wind je izdelan iz platine. 38 mm ohišje v sebi skriva hišni mehanizem caliber 4400 na ročno navijanje. Značilni suličasti kazalci iz platine so barvno in oblikovno v popolnem skladju s čisto sivo številčnico.

VC_Patrimony.Traditionnelle.Chronograph.White.Gold.jpg

Štiri milimetre večji Patrimony Traditionnelle Chronograph je oblikovan iz kombinacije belega in rožnatega zlata. Preprosta, toda z informacijami bogata številčnica je odeta v umirjeno srebrno opalno barvno kombinacijo. Za odlično berljivost skrbijo kontrastno črne številčne oznake in zlati kazalci.

VC_Patrimony.Traditionnelle.Lady.jpg

Damski model Patrimony Traditionnelle Lady se ponaša s preprostim videzom, prvovrstno mehaniko in z vrhunskimi materiali. 33 mm ohišja so izdelana iz belega ali rožnatega zlata. V sebi skrivajo hišni mehanizem na ročno navijanje - caliber 1400. Luneta lepotice je posuta s 54. diamanti.

Vir: thehourlounge.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si