minutka.si

Vse Novice

Baume & Mercier in nova kolekcija Clifton

BM_Clifton.Side.jpgBaume & Mercier je sporočil, da bo na letošnjem SIHH predstavil novo moško kolekcijo, ki bo nosila ime - Clifton.

Oblikovalci so navdih za linijo Clifton našli v modelih iz 50. let minulega stoletja in kot pravijo, gre za evolucijo uspešne kolekcije Classima. Ure bodo okrogle oblike z dvojno poševno prirezanim ohišjem.

Kupcem bodo na voljo ohišja izdelana iz plemenitega jekla ali 18K rožnatega zlata s pasovi iz aligatorjevega usnja.

BM-Clifton.Black_1.jpg

Baume & Mercier je razkril fotografije treh modelov. Različici z 41 mm velikim ohišjem iz plemenitega jekla s srebrno (MOA 10052) ali črno številčnico (MOA 10053) poganja avtomatski mehanizem Sellita SW260-1. Mehanizem z 38-urno zalogo navitja prikazuje ure, minute, male sekunde in datum.

BM_Clifton.Silver.jpg 

Model iz rožnatega zlata (MOA 10060), ki je za en milimeter večji, poganja popolnoma drug mehanizem, in sicer kaliber La Joux-Perret 7381. Mehanizem na ročno navijanje, ki prikazuje ure, minute in male sekunde, s pomočjo dvojnega vzmetnega bobna premore izjemnih 90 ur rezerve navitja.

BM-Clifton.Gold_2.jpg

Cene modelov kolekcije Clifton se bodo, odvisno od modela, gibale od 2.000 € do 4.700 €, kupiti pa jih bo možno v urarskih trgovinah ali preko spleta od aprila 2013.

Vir: watchtime.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si