minutka.si

IWC osvojil priznanje za najboljšo kolekcijo ur

iwc_portugueser.jpgIWC ima po mnenju Readers' Choice najboljšo kolekcijo ur.

IWC je v zadnjih letih postal ena najbolj priljubljenih znamk zapestnih ur med bogatimi Američani, kot so: atleti, bankirji, igralci in poslovneži. Razlog za to tiči najbrž tudi v koreninah IWC, ki prihajajo s tega dela sveta.

Osnovna dva stila časomerov IWC sta 'aktivni', kamor se uvrščajo Piloti in Aquatimer potapljaške ure, ter 'klasični stil', ki je priljubljen med intelektualci in tistimi z zrelejšim okusom. Sem vsekakor sodita izredno popularen in všečen Portuguese in IWC Ingeneur. 

IWC za ohišja svojih časomerov uporablja predvsem jeklo in različne oblike zlata. Poznan je tudi po izvrstnih mehanizmih, ki jih izdeluje in razvija sam. Cenovno so časomeri IWC umeščeni od srednjega prestižnega razreda pa vse do 'high-end'. 

Ime International Watch Company zveni precej univerzalno, vseeno pa je znamka povsem švicarska tako v oblikovanju kot tudi kvaliteti. Znamka je zaradi pomanjkanja pretencioznosti v njenem imenu včasih manj prepoznavna, urarski navdušenci pa se za IWC odločijo predvsem zaradi lastnega užitka in manj zaradi razkazovanja pred drugimi.

Vir: watches.infoniac.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si