minutka.si

Panerai - Luminor 1950 TUTTONERO

PAM00438.1.jpgPanerai z modelom Luminor 1950 3 Days GMT Automatic Ceramica 44 mm Tuttonero sledi modnim smernicam, ki sta jih zapovedala letošnja največja urarska dogodka SIHH in Baselworld.
Tuttonero je, kot je to razvidno iz imena, vključno z mehanizmom popolnoma črne barve. Zunanjost Luminorja poudarja značaj znamke. 44 mm ohišje in pas sta izdelana iz tehnološko izredno napredne keramike. Odlično čitljivost v slabših pogojih vidljivosti zagotavlja posebna svetleča prevleka 'Super-LumiNova', s katero so prevlečeni kazalci in številke na značilni dvoplastni številčnici.

PAM00438.4.jpg

Zavidanja vreden je pas ure, ki je, kot smo že omenili, izdelan iz enakega materiala kot ohišje. Panerai je tako ohišje kot pas razvijal sočasno, da bi dosegel kar se da optimalno integracijo obeh. Vsak od členov pasu je asimetrične polkrožne oblike in prijetnega otipa, tako da sestavljen tvori popolno estetsko in funkcionalno celoto.

PAM00438.2.jpg

Ure, minute, male sekunde in drug časovni pas prikazuje odličen avtomatski hišni mehanizem calibre P.9001/B. Indikator rezerve navitja je - zanimivo - nameščen kar na mehanizmu samem, ki je v vsem svojem razkošju viden skozi transparetno dno. Mehanizem je v skladu z graviranim napisom na hrbtni strani ure 'TUTTONERO' popolnoma črne barve, kar so pri Paneraiu dosegli s posebnim postopkom obdelave njegovih posameznih delov.  

PAM00438.3.jpg

PAM00438 bo za ceno predvidoma 13.000 € na prodajnih policah pooblaščenih prodajalcev na voljo letošnjo jesen.

Vir: panerai.watchprosite.com 

Panerai na SIHH 2012 :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si