minutka.si

IWC - Pilot Worldtimer

IWC.WP.jpgIWC je svoji kolekciji Pilotov dodal novost - komplikacijo, ki omogoča prikaz več časovnih pasov hkrati. Časomer, ki ga je zgovorno pimenoval Pilot Worldtimer, bo razveselil pilote in tiste, ki veliko potujejo preko časovnih pasov in jim zaradi tega nenehno nastavljanje ure ni preveč po godu.

IWC Pilot Worldtimer 3262 je naslednik prejšnjega modela s prikazom dveh časovnih pasov Pilot UTC. Novincu so precej poenostavili odčitavanje, hkrati pa je s posebnim prstanom, ki je nameščen okoli številčnice, možno istočasno spremljati časovne pasove razporejene po glavnih mestih. Prstan je obarvan črno-belo, kar nam pove, ali je v iskanem časovnem območju dan ali noč. Uporabno, mar ne?

IWC.WP_dial.jpg

Tako kot je to običajno za pilotske ure je pri njih brezhibna čitljivost prvotnega pomena. Podoba številčnice, ki s pomočjo avtomatskega kalibra 30750 poleg ur, minut in sredinskih sekund prikazuje še datum, posnema instrumente letalskega kokpita. Indeksi so prevlečeni s posebno snovjo 'SuperLuminova', ki omogoča odlično vidljivost tudi v slabših pogojih in temi.

IWC.WP_back.jpg 

Veliko, 45 mm ohišje ščiti mehanizem proti magnetnemu polju in tesni do 60 m. Uri je pripet črn usnjen pas, zanjo pa je potrebno odšteti slabih 8.000 €.

IWC.WP_front.jpg

Vir: iwc.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si