minutka.si

Maurice Lacroix - Les Classiques Tradition

ML.duo.silver.jpgV zadnjem času vse več proizvalajcev ponuja ure, ki so na voljo v paru, na primer za gospoda in damo ali očeta in sina.

Maurice Lacroix sledi temu trendu, zato je predstavil oblikovno skoraj identičen par - Les Classiques Tradition.

Na zunaj se uri razlikujeta le po premeru ohišja, ki pri moškem modelu meri 38 mm, pri ženskem pa 10 mm manj. Druga razlika je očem skrita. V moškem Les Classiques Tradition bije dobro poznan avtomatski kaliber ML 155, v damskem pa kaliber ML 132.

Mehanizma prikazujeta enake funkcije, in sicer: ure, minute, sredinske sekunde in datum. Oba imata 38-urno rezervo navitja in sta okrašena z Ženevskimi črtami, ki jih lahko opazujemo skozi transparentno dno.

ML.side.gold.jpg

Uri sta tanki in izjemno elegantni - kot nalašč izdelani za bolj slovesne priložnosti. Kupci lahko izbirajo med ohišjem iz rdečega zlata in jeklenim ohišjem, ki je za bolj 'srebrn' videz prevlečeno z rodijem.

ML.rotor.gold.jpg

Pri zlatem modelu so kazalci in urni indeksi zgolj pozlačeni, kar je nekoliko presenetljivo. Čisti, beli številčnici sta na voljo z rimskimi številkami ali brez, izbirati pa je možno tudi med pasovi. Ti so izdelani iz aligatorjeve kože v rjavi ali črni barvi.

MLG.duo.gold.jpg

Vir: mauricelacroix.com 

Komentarji   

0 #1 bolt 08:53 14-08-2012
Lepi in elegantni kosi...
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si