minutka.si

Tissot T-Race Nicky Hayden

Tissot.T_RACE.NICKY.HAYDEN.jpgUra Tissot T-Race Nicky Hayden je sanjska napravica za vse ljubitelje motociklističnih dirk.

Njena oblika spominja na zavorne diske tekmovalnega motorja, rdeča, črna in bela pa so barve športnega moštva Ducati. To je moštvo odličnega motociklističnega dirkača Nickyja Haydena, dolgoletnega ambasadorja znamke Tissot, čigar ime je vgravirano na zadnjem delu ure. Pokrovček je okrašen z njegovo najljubšo tekmovalno številko 69, ure na številčnici pa so označene z belimi zvezdami, ki so prav tako njegov prepoznavni znak.

Tissot.T_RACE.NICKY.HAYDEN.case.jpgOhišje ure je iz plemenitega jekla 316 L, številčnica je pokrita s safirnim steklom, odpornim na praske, opazen rdeč pašček pa je izdelan iz visoko kakovostnega in izjemno odpornega silikona. Ura je vodotesna do 100 m, poganja jo švicarski kvarčni mehanizem.

Tissot T-Race je imenitna, robustna in vzdržljiva športna ura – prav tako kot mož, ki jo je navdihnil. Da pa gre za res pravo dirkaško uro, priča tudi embalaža, saj je škatla v obliki čisto prave dirkalne čelade s pomičnim vizirjem. Cena ure izdelane v omejeni seriji 4999 kosov je 700 €. 

Vir: slowatch.si

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si