minutka.si

Tissot uradni časomerilec Eurobasket 2013

tissot.t.touch.expert.1.jpg

FIBA (Fédération Internationale de Basket-ball) je sporočila, da je podaljšala partnerstvo s švicarskim urarjem Tissot za štiri leta. S podpisom pogodbe Tissot postaja uradni časomerilec za vsa tekmovanja Fibe, vključno s prihajajočim prvenstvom EUROBASKET 2013, ki ga gosti Slovenija in bo potekalo od 4. do 22. septembra 2013 v prenovljenih dvoranah v Ljubljani, Celju, Kopru in na Jesenicah.

                         

Tissot s Fibo sodeluje že od leta 2008. Generalni sekretar Fibe Patrick Baumann je navdušnje nad podaljšanjem pogodbe pospremil z besedami: "Dosedanje partnerstvo s Tissotom nam je prineslo veliko koristi, zato se veselimo skupnih korakov tudi v prihodnje." Tissot je uradni merilec časa in partner dogodkov, kot so MotoGP, FIM Superbike, svetovno prvenstvo v kolesarstvu, plezanju in hokeju na ledu. Je član skupine Swatch, ki je največji svetovni proizvajalec in distributer ročnih ur. Podjetje ima že več kot 155 let svoj sedež v mestu Le Locle v Jurskih gorah v Švici.

eurobasket.jpg

Tissot je ob podpisu pogodbe s Fibo predstavil serijo športnih ur T-TOUCH EXPERT. Ta enkraten instrument je idealna kombinacija visokotehnološke preciznosti in uporabnosti. Ura se lahko pohvali s kar 15. funkcijami, s katerimi je možno upravljati preko zaslona občutljivega na dotik. Naj naštejemo le nekatere: višinomer, kronograf, kompas, merilec temperature, merilec pritiska, večni koledar, osvetlitev zaslona. Tissot T-TOUCH EXPERT bo prav gotovo zanimiv za ekstremne smučarje in profesionalne hribolazce, kupiti pa ga je možno, odvisno od različice, za ceno od približno 600 € naprej.

tissot.t.touch.expert.2.jpg

Vir: tissot.ch | fiba.com | eurobasket2013.org/si

Tissot Eurobasket :


Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si