minutka.si

Vse Novice

Tissot T-Touch Solar Lady

Tissot_Solar.Lady.jpg

Tissot je z mislijo na okolje predstavil zanimivo damsko športno - elegantno uro, ki jo poganja solarna energija. Ob tem se lahko celo pohvali, da prvi na svetu ponuja solarno uro z zaslonom občutljivim na dotik. Predvsem pa prijetno preseneti dejstvo, da T-Touch Solar vse te visoko tehnološke zmogljivosti uspe diskretno skriti za elegantnim videzom.

                         

Visoko polirano ohišja ure, ki v premeru meri 38 mm, je enako kot zapestnica izdelano iz 316L plemenitega jekla. Zanimivo je, da so sončne celice, ki zagotavljajo energijo za pogon kvarčnega mehanizma skrite za številčnico. Ta je kljub številnim informacijam, ki jih ponuja, preprosta, pregledna in čista. Na mother-of-pearl modro - belem ozadju so postavljeni zašiljeni kazalci za prikaz ur in minut, urne indekse pa nadomešča 12 diamantov.

Tissot_Solar.Lady.2.jpg

Na številki 6 najdemo osvetljen LCD prikazovalnik, ki kar kipi od informacij. Prikazuje podatke o vremenu, višino, temperaturo, smeri neba, kronograf, odštevanje časa, drug časovni pas, večni koledar in dva alarma. Številčnico prekriva safirno steklo, ki je občutljivo na dotik in prevlečeno z zaščito proti bleščanju. Na desnem boku ohišja, ki tesni do 100 m, najdemo tri gumbe. Služijo za nadzor funkcij kronografa, izdelani pa so iz safirnega 'cabochona'. Priporočena prodajna cena Tissot T-Touch Solar Lady je okoli 1000 €.  

Tissot_Solar.Lady.1.jpg

Vir: tissot.ch

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si