minutka.si

Breitling - Transocean

Breitling.Transocean.jpgBreitling je z objavo novice, da bo izdal kronograf Transocean, razveselil ljubitelje večne klasike po vsem svetu. S še nekoliko bolj oblikovno zadržano izvedenko, ki jo predstavljamo danes, pa je Breitling bržkone v svoje ravnanje prepričal še vse preostale dvomljivce.

Transocean je za razliko od svojih značilno slepeče oblikovanih bratov precej manj vpadljiv in priznati moramo, da je ura izredno elegantna, skladna in privlačna na pogled. Na voljo sta 43 mm ohišji iz plemenite kovine in rdečega zlata, srebrna in črna številčnica ter pasovi iz usnja in plemenitega jekla. Pri usnjenih je možno izbirati med pasovi iz običajnega in krokodiljega usnja v modri, rjavi, črni, zeleni, rdečkasti, zlati in kamelji barvi.

Breitling Transocean poganja Breitligov avtomatski kaliber 10 z 42-urno rezervo navitja in s prikazom naslednjih funkcij: ure, minute, sekunde ter datum. Maloprodajna cena za različico iz plemenitega jekla in z usnjenim pasom je okoli 3.500€, lepotica iz 18K rdečega zlata pa stane dobrih 10.000€.

Vir: breitling.com 

Komentarji   

0 #1 Breitling 08:00 01-08-2011
Uauuu zelo lepa in čista ura :-)
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si