minutka.si

Vse Novice

Breitling Navitimer GMT

Breitling.Navitimer.GMT.1.jpg

Leta 1952 je Breitling predstavil Navitimer, ročni instrument, ki je bil posebej razvit za pilote. S svojo neponovljivo obliko je kmalu postal kultna ura med privrženci aeronavtike.

                         

Nova različica GMT ohranja vse značilnosti svojih predhodnikov s to razliko, da meri v premeru brutalnih 48 mm. Številčnica je (pre)zasičena z informacijami, ki jih morda uporabljajo in razumejo le piloti, za vse ostale pa predstavlja le bahav simbol pripadnosti vsemu, kar je povezano z letali in letalstvom. Breitling Navitimer GMT prikazuje naslednje funkcije: ure, minute, sekunde, datum, kronograf in drug časovni pas (GMT). Slednjega je možno upravljati s preprostim potegom več stopenjske krone in premikom v eno oziroma drugo smer.

Breitling.Navitimer.GMT.gold.jpg

Hišni avtomatski mehanizem Breitling Calibre B04 je viden skozi transparentno dno. Premore zgledno 70-urno rezervo navitja, svojo kakovost in preciznost pa dokazuje s C.O.S.C. certifikatom. Ura je na voljo iz plemenitega jekla ali v omejeni seriji 200 primerkov z ohišjem iz rdečega zlata. Izbirati je možno med usnjenimi pasovi in jekleno Navitimer zapestnico.

Breitling.Navitimer.GMT.back.jpg
Vir: breitling.com

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si