minutka.si

Vse Novice

Breitling - Light Body Midnight Carbon Chronograph

Breitling.Light.Body.jpgBreitling je prepoznaven predvsem po urah, ki so zaradi svoje značilne oblike zelo priljubljene pri letalskih navdušencih.

Breitling pa uspešno sodeluje tudi s prestižno britansko avtomobilsko znamko Bentley. V kolekciji avtomobilskih ur Breitling for Bentley sta v popolni kombinaciji tehnike in estetike združeni britanska eleganca in švicarska tradicija. V počastitev 10. obletnice sodelovanja bodo na Baselworld 2013 predstavili kronograf zajetnih dimenzij - Light Body Midnight Carbon Chronograph.

Ohišje športno oblikovanega kronografa ima premer 49 mm. Izdelano je iz titana ter prevlečeno s črno PVD prevleko. Številčnico, ki je tipično nabita z informacijami, pokriva safirno steklo z zaščito proti bleščanju (AR coating). Okoli nje je nameščena luneta, vrtljiva v obe smeri in opremljena s tahimetrsko skalo.

Breitling.Light.Body.dial.jpg

Breitling Light Body Midnight Carbon Chronograp premore Breitlingov avtomatski mehanizem caliber 25B, katerega kakovost potrjuje C.O.C.S certifikat. Ura bo na ogled prvič postavljena na Baselworld 2013, na trg pa bodo poslali le 1000 primerkov po ceni 9.200 € za kos.

Vir: monochrome.nl 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si