minutka.si

Hublot - King Power F1 Ceramic

hublot.f1.king.power.ceramic_.jpgUradni urar letošnjega prvenstva Formule 1 Hublot je na zadnji dirki v Shanghaju na slavnostnem dogodku v počastitev velike nagrade Kitajske predstavil novost - King Power F1 Ceramic. Jean-Claude Biver, izvršni šef Hublota, je na dogodku predstavil tudi novega ambasadorja znamke, Rally voznika in popularnega kitajskega blogerja Han Hana.

Naslednik izredno uspešnega modela Zirconium King Gold je tretji v seriji časomerov razvitih posebej za prvenstvo Formule 1. Izdelan je iz keramike, ki se je izkazala kot izredno primerna za izdelavo ur, saj je za 30% lažja od jekla, ni alergena, ne rjavi in je izjemno obstojna.

Serija je omejena na vsega 500 primerkov, ki na številčnici nosiljo uradni logo F1, o poreklu pa priča tudi luneta, saj spominja na zavorni disk. Izdelana je iz karbonskih vlaken in tipično za Hublot na 48 mm ohišje privita s šestimi H vijaki.

Ura se ponaša še z enim vrhunskim materialom, ki izhaja iz sveta Formule 1, to je negorljiv material NomexTM. Skupaj s kavčukom so ga uporabili za izdelavo pasu. Motor, ki poganja King Power F1, je preizkušen vrhunski hišni avtomatski kronograf  HUB4100.

Vir: hublot.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si