minutka.si

Hublot - F1 King Power Monza

hublot.f1.monza.jpgHublot je spet v akciji. Tokrat je v čast slavnega italijanskega dirkališča Monza predstavil kronograf F1 King Power Monza v omejeni seriji 200 kosov.

Dizajn časomera je kljub podobni obliki ohišij pri omejenih serijah Hublotov nekaj čisto posebnega. Premer ure je spoštljivih 48 mm, številčnica in dno pa sta popolnoma skeletirana.

Napisi, kazalci, oznake in šivi na pasu so agresivne rdeče 'ferrari' barve, kar v kombinaciji s črnim ohišjem deluje izredno elegantno in privlačno.

Posebna plast rahlo rdeče obarvanega safirnega stekla, ki je nemeščeno med mehanizmom in kazalci, nosi logo F1 na številki 9 ter urne indekse, kar številčnici daje poseben tri dimenzionalen efekt.

Uro poganja zanesljiv avtomatski manufakturni kaliber HUB4400 z 42-urno rezervo navitja.

Osupljiv je tudi pas ure, ki je izdelan iz črnega kavčuka ter prevlečen z Nomexom. Nomex je poseben material odporen proti ognju, uporabljajo pa ga v dirkalnih športih.

Hublot F1 King Power Monza je bil uradno predstavljen na dirki F1 v Monzi, na predstavitvi pa so bili prisotni : šef formule 1 Bernie Ecclestone, direktor dirkališča Monza Enrico Ferrari ter predstavnika Hublota, direktor menedžerjev Ricardo Guadalupe in direktor marketinga Valerie Servageon Grande.

Cena ure je slabih 22.000 €.

Vir: hublot.com 

Predstavitev Hublot F1 King Power Monza (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si