minutka.si

IWC Big Ingenieur Zinedine Zidane

iwc.zinedine.zidane.jpgIWC je v počastitev sodelovanja s svojim ambasadorjem Zinedinom Zidanom izdal omejeno serijo ur 'Big Ingenieur - Zinedine Zidane'.

Ura, ki bo izdelana v samo 500 primerkih, je bila oblikovana po okusu slavnega francoskega nogometaša.

Ohišje časomera v sebi skriva manufakturni IWC-jev kaliber 51113 in je oblikovano iz plemenitega jekla, ki v premeru meri izjemnih 45,5 mm. Mehanizem s pomočjo velikega vzmetnega bobna in avtomatskega navijanja tipa Pellaton zmore osupljivih 7 dni rezerve navitja.  

iwc.back.zinedine.zidane.jpgPrva izdaja ure je nosila barve francoskega nacionalnega nogometnega moštva, aktualna izdaja pa ima barvo številčnice po izboru slavnega nogometaša v rjavi barvi. 

Transparentno dno razkriva navijalni rotor, ki nosi vgravirano ime nogometaša. Hkrati rotor krasi številka 10, ki jo je Zinedine Zidane nosil v času, ko je s francoskim nogometnim moštvom dosegal zmage in leta 1998 osvojil svetovni pokal.

Številčnica ure razkriva še en izjemen uspeh tega nogometnega genija, in sicer rdeče obarvani številki 27 in 45, ki simbolizirata minuti, v katerih je Zinedine Zidane zabil dva najboljša gola v svoji karieri. To se je zgodilo na tekmi z Brazilijo leta 1998, ko jo je Francija na svetovnem prvenstvu porazila z rezultatom 3:0.

Ura tesni do 120 metrov in bo s temno rjavim aligatorjevim usnjenim pasom objemala zapestja 500 srečnežev.

Vir: iwc.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si