minutka.si

Romantična večerja v restavraciji Evergreen

Hub.Ever.jpgV četrtek, 16.6., je bilo vse obarvano švicarsko. V pravljičnem ambientu restavracije Evergreen, ki spominja na švicarsko podeželje, so si gostje med kulinaričnim popotovanjem, kjer ni manjkalo švicarske čokolade in sira, ogledali imenitne švicarske urarske mojstrovine znamke Hublot.

Gostitelja večera sta bila direktorja podjetja Slowatch Matej Bregant in Matjaž Šteblaj, ki sta tako kot mnoge druge priznane svetovne urarske znamke v Slovenijo pripeljala tudi prestižni Hublot.

Hub.Ever.1.jpgČastni gost gospod Nicolas Courcoux je med drugim povedal, od kod prihaja ime znamke. Hublot je namreč francoska beseda za okroglo ladijsko okno in, ker je ustanovitelj znamke gospod Carlo Crocco velik navtični navdušenec, ni presenetljivo, da si je tu sposodil ime za ure.

Predvsem med nežnejšim spolom so največ navdušenja požele čudovite barvite in lesketajoče se kreacije damskih modelov, ki nosijo tudi slikovita imena, kot so Big Bang Cappuccino, Tutti Frutti Apple, Tutti Fruti Blue, Big Bang White, Big Bang Black…

Vir: slowatch.si 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si