minutka.si

Vse Novice

Breitling - Transocean Chronograph Unitime

Breitling.transocean.chronograph.unitime.jpgBreitling je na Baselworld 2012 predstavil svoj nov 'world time' kronograf - Transocean Chronograph Unitime. Navdih zanj so našli v izredno uspešnem modelu Unitime iz 50. in 60. let minulega stoletja, ki je postal izredno priljubljen med zbiratelji.

V oči takoj pade globus sredi številčnice na polarno beli ali črni podlagi. Na voljo so različice iz plemenitega jekla ali rdečega zlata, s pasovi iz plemenitega jekla ali črnega ter rjavega usnja. Kar morda vseeno nekoliko zmoti je velikost ohišja, saj ta kljub trendu zmanjševanja meri izjemnih 46 mm.

Funkcije Breitling Transocean Chronograph Unitime poganja avtomatski mehanizem Caliber 05 s C.O.S.C. certifikatom, razvit iz hišnega mehanizma Caliber 01.

Breitling.transocean.chronograph.unitime.bl.jpg

Posebnost novinca je dvojni disk, ki neprekinjeno prikazuje čas za vseh 24 časovnih pasov. Vrtljiva diska nosita 24 urne oznake in imena svetovnih mest (te so na izbiro v več različnih jezikih). S pomočjo zunanjega diska z imeni mest lahko pri odčitavanju upoštevamo tudi poletni čas (Daylight Saving Time - DST). Cena različice iz plemenitega jekla je 8.500 €, zlate pa 22.500 €.

Vir: breitling.com 

Breitling - ransocean Chronograph Unitime (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si