minutka.si

Blancpain - Saint Valentin 2014

Blancpain.Valentine.2014.1.jpg

Blancpain že vse od leta 2001 vsako leto posebej v posvetilo prazniku zaljubljenih predstavi damski model 'Saint Valentin'. Tudi Letošnje leto ni izjema, od lanskega modela pa se ura razlikuje po nekoliko skromnejšem dizajnu.

                         

Skromnejšem v pozitivnem pomenu besede, saj preprost dizajn pomeni več prefinjenosti in elegance. 33 mm veliko ohišje Saint Valentin 2014 je izdelano iz plemenitega jekla. Luneta, ki obkroža privlačno mother-of-pearl številčnico, je okrašena z diamanti, ti pa nadomeščajo tudi sedem urnih indeksov. Kot ponavadi številčnico popestrijo gravirana srca, tokrat posebej izstopa živo rdeče obarvano na številki 1. 

Blancpain.Valentine.2014.2.jpg

Ure, minute, sekunde in datum poganja avtomatski mehanizem Caliber 1150. Opremljen je s silikonsko spiralo, ki je neobčutljiva na magnetizem, s tem pa je stabilnejši tudi njegov tek. Mehanizem se ponaša s kar 100-urno zalogo navitja, kar pomeni, da bo polno navita ura tekla preko celega vikenda ne da bi se ustavila.

Blancpain.Valentine.2014.3.jpg

Kdor bo želel svojo najdražjo (dobesedno) razveseliti s to prečudovito uro, bo moral zelo pohiteti, saj je v prodaji le 99 primerkov

Vir: blancpain.com

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si