minutka.si

Chopard - L.U.C 1937 Classic

Chopard.L.U.C.1937.Classic.1.jpg

Chopard bo v počastitev dneva zaljubljenih februarja 2016 predstavil jekleno različico uspešnega modela L.U.C 1937 Classic s krono na številki 3.

                         

Čudovit in brezčasen L.U.C 1937 Classickrono na številki 4 smo prvič videli ob obeležju 150-obletnice manufakture. Kot rečeno, v tokratni izvedbi L.U.C 1937 Classic prihaja s krono na številki 3, kar se uri klasičnega videza po mojem mnenju precej lepše poda. Srebrno brušena številčnica je čista in elegantna ter brez nepotrebnih dodatkov. Nosi rimske številke, obrobljene z diskretno minutno skalo, ime modela in napis CHRONOMETER.

Chopard.L.U.C.1937.Classic.2.jpg

Datum na številki 6 in prefinjeno oblikovane kazalce za prikaz ur, minut in sekund poganja ponos manufakture Chopard, to je hišni avtomatski mehanizem L.U.C Calibre 01.01-L. Kaliber ima 60-urno rezervo navitja, njegovo kakovost pa potrjuje C.O.S.C. certifikat. Čudovito, s Côtes de Genève motivom okrašeno mehaniko, je možno občudovati skozi transparentno dno.

Chopard.L.U.C.1937.Classic.back.jpg

Jekleno ohišje L.U.C 1937 Classic meri v premeru 42 mm, nanj pa je pripet eleganten črn pas, izdelan iz aligatorjevega usnja.

Vir: 
chopard-press.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si