minutka.si

Vse Novice

Blancpain - Villeret Demi-Fuseau Horaire GMT

blancpain.villeret.demi.fuseau.jpgPrestižno švicarsko urarsko podjetje Blancpain bo na sejmu Baselworld 2011 uradno predstavilo prav poseben časomer Villeret Demi-Fuseau Horaire GMT Automatic.

Imenitna zapestna ura je odeta v 40 mm ohišje iz rdečega zlata, nanj pa je pripet barvno skladen pas iz svetlo rjavega usnja.

Novost iz Blancpainovih delavnic je še posebej dobrodošla za tiste, ki veliko potujejo, saj časomer poleg vrste funkcij, kot so: prikaz ur, minut, sekund, datuma, indikatorja dan/noč, indikatorja spremembe datuma (D) ali časovnega pasu (F), z dvema številčnicama hkrati prikazuje čas kar v dveh različnih časovnih pasovih.

Klasičen videz poudarja številčnica okrašena z guilloché vzorcem in zlatimi rimskimi številkami na glavni številčnici. Gumb na kroni služi za nastavitev drugega časovnega pasu (GMT) in datuma.

blancpain.villeret.demi.fuseau.back_1.jpgPrikaz funkcij Villeret Demi-Fuseau Horaire GMT omogoča manufakturni avtomatski mehanizem z zlatim rotorjem calibre BP 5254DF, ki ga sestavlja 321 posameznih delčkov in zagotavlja 72-urno rezervo navitja.

Mehanizem je možno opazovati skozi transparentno dno, ki je, podobno kot pri žepnih urah, pokrito s posebnim pregibnim pokrovčkom.

Vir: blancpain.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si