minutka.si

Samsung - GALAXY Altius Smartwatch

samsung_galaxy_watch.jpgApple in Samsung dominirata na trgu pametnih telefonov, njun primat pa se utegne preseliti še na nastajojoči trg pametnih zapestnih ur. iWatch smo na portalu minutka.si že predstavili, zdaj pa so v javnost ušle nekatere informacije o zapestni igrački GALAXY Altius, ki jo domnevno razvija južnokorejski proizvajalec zabavne elektronike.

Samsungu izdelava dodatkov za njihove pametne telefone ni tuja, saj je že razvil npr. kompakten predvajalnik glasbe ali bluetooth slušalke. Pametna zapestna ura je torej le še logična posledica.

samsung_galaxy_watch.2.jpg

Poleg všečnega izgleda (na sliki vidimo koncept dizajna, ki ne bo nujno takšen tudi na prodajnih policah) bo naprava predvsem uporabniku prijazen vmesnik do pametnega telefona. Ti so namreč za opravljanje osnovnih opravil, kot so: telefoniranje, pregled SMS sporočil, tvitov, informacij o vremenu, dogodkov v koledarju, predvajanje glasbe in podobno, dostikrat preveliki in preokorni.

samsung_galaxy_watch.1.jpg

Ob tako silnem razvoju mobilne tehnologije, ki smo mu priča v zadnjih 20. letih, so zmogljivosti zapestnih napravic očitno omejene le še z domišljijo. Razvoj dogodkov na tem področju bo zato zanimivo spemljati tudi v prihodnje.

Vir: slashgear.com 

Samsung - GALAXY Altius Smartwatch :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si