minutka.si

Vacheron Constantin - Patrimony Traditionnelle

VC.Traditonel.1.jpgVacheron Constantin je predstavil nov model Patrimony Traditionnelle, za katerega nedvomno velja, da je izdelan v popolnem sozvočju s horološko tradicijo.

Skrivnost njegove lepote je v osupljivi preprostosti. Kljub 41 mm velikemu ohišju so pri Patrimony Traditionnelle, zaradi čistih linij in uravnoteženih proporcev, uspeli ohraniti klasično osebnost časomera brez bojazni, da bi bil ta videti dolgočasen.

Eleganco poudarjata tanka luneta in vitki suličasti kazalci, ki skupaj z dolgimi indeksi poskrbijo za to, da velika bela številčnica ne izgleda preveč prazno. Žlahtno poreklo ure je razvidno iz napisa pod številko 12, nad katerim ponosno počiva zlat malteški križ.

Spodnja stran Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle v nasprotju z zgornjim delom ni tako asketska. Privito transparentno dno z nazobčanim robom razkriva srce časomera. To je ultra tanek avtomatski mehanizem Calibre 1120, ki si je zaradi mikroskopsko natančne izdelave in izjemnih lastnosti pridobil visok sloves.  

VC_Patrimony.Traditionell.back.jpeg

Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle se lahko pohvali z Ženevskim pečatom. Njegovi visoki standardi ne obravnavajo le mehanizma, pač pa obravnavajo uro kot celoto. Ura je izdelana iz 18-K rdečega zlata.

VC_Patrimony.Traditionell.jpeg

Vir: vacheron-constantin.com

Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si