minutka.si

Omega - Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL

Omega.Seamaster.Skyfall.jpgV najnovejšem filmu o Jamesu Bondu glavni igralec Daniel Craigh na svojem zapestju nosi Omego Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL.

Omega že od leta 1995 (pred tem Rolex) sodeluje s filmi o Jamesu Bondu. Tega leta je Pierce Brosnan v filmu Golden Eye nosil Omego Seamaster Quartz Professional, ref. 2541.80.00 (slika spodaj).

Omega.2541.80.00.jpg

Tako kot vsak Seamaster je tudi aktualni model namenjen podvodnim avanturam. Opremljen je z enosmerno vrtljivo luneto, s privito krono in helijevim ventilom. Ti dodatki uri zagotavljajo tesnjenje do globine 600 m.

Omega_Rolex.bond.jpg

Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL je izdelan iz brušenega plemenitega jekla in meri v premeru 42 mm. Iz enakega materiala je tudi pas ure. Keramična luneta črne mat barve precej spominja na luneto večnega rivala Rolex Submariner. Bolj značilna za znamko je 'wood look' številčnica grafitno črne barve, s puščičastimi kazalci in z izrazitimi urnimi indeksi, ki so prevlečeni z luminiscenčno prevleko modrega sijaja. Na mesto številke 7 so oblikovalci postavili logo 007, tako da je opazovalcu v trenutku jasno, komu je ura posvečena.

Omega.007.woodlook.jpg

Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL Limited Edition poganja Omegin ekskluziven avtomatski mehanizem Co-Axial calibre 8507 opremljen s silikonsko ("Si14") spiralo . Rotor mehanizma, ki je viden skozi transparentno dno, je okrašen z napisom SKYFALL 007.

Omega.SKYFALL.back_.jpg

Kakovost Omege Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL ni vprašljiva, kar potrjuje njeno 4-letno  jamstvo. Ura je za 4760 evrov na voljo v natančno 5007 primerkih, kupci pa jo dobijo v posej lično izdelani škatli. Kdor si ure ne bo privoščil, si svojo domišljijo lahko poteši z razmišljanjem o tem, kdo je res pravi James Bond. Rolex ali Omega, Moore ali Craigh...

Daniel.Craig.SKYFALL.jpg

Skyfall.wallpaper.jpg
Vir: omegawatches.com 

007 & Omega Promo :Omega Seamaster Planet Ocean 600M SKYFALL :

Komentarji   

0 #1 Bond 21:39 02-11-2012
Ravno pogledal film. Še nikoli se mi zdi niso toliko kazali ure kot tokrat...
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si