minutka.si

Baume & Mercier - Hampton Chronograph

Baume_et_Mercier_Hampton_10032_1.jpgBaume & Mercier je predstavil novost iz družine oglatih časomerov - Hampton Chronograph MOA 10032.

Oblikovalci so navdih zanj našli v modelu iz 40. let minulega stoletja, novincu pa so dodali komplikacijo - kronograf.

Kompaktno ohišje, ki je izdelano iz plemenitega jekla, je relativno veliko, saj meri 34 mm x 46.8 mm. Njegova zasnova lepo poudari veliko, čisto, srebrno številčnico z elegantnimi suličastimi modrimi kazalci in rimskimi številkami na številkah 12, 2, 4, 8 in 10.

Da ura vseeno ne bi bila videti preveč resno, poskrbita rdeči oznaki na pomožnih številčnicah kronografa. Elegantno podobo novega Hamptona poudari črn pas sešit iz aligatorjevega usnja.

Baume_et_Mercier_Hampton_10032_2.jpg

Ure, minute, sekunde, datum in kronograf poganja avtomatski BM kaliber. Mehanizem, ki temelji na Eti 2894 ni izjemen le po tehnični, temveč tudi po estetski plati. Skozi transparentno dno najprej opazimo skeletiran rotor, masivni deli mehanizma pa so okrašeni z Ženevskimi črtami.

Baume_et_Mercier_Hampton_10032_3.jpg

Baume & Mercier Hampton Chronograph MOA 10032 je vse prej kot poceni. Za ta eleganten, kakovosten in skrbno obdelan časomer 'z dušo' je potrebno odšteti približno 5.000 €. 

Vir: baume-et-mercier.com 

Baume & Mercier Hampton :


Baume & Mercier Hampton Chronograph Ref. 10032 :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si