minutka.si

B&M - koledar na zapestju

BM.clifton.10057.white.dial.jpgV letošnjem letu smo priča pravi poplavi ur s funcijo prikaza luninih men.

Baume & Mercier sledi temu trendu. Svojo novo kolekcijo Clifton je pred kratkim dopolnil z modelom Clifton 10057, ki premore skoraj popoln koledar. Poleg ur, minut in sekund ura prikazuje tudi datum, dan v tednu, mesec ter lunine mene. Funkcije poganja avtomatski kaliber Dubois Dépraz 9000, ki ga lahko opazujemo skozi transparentno dno ure.

BM.clifton.10057.back_1.jpg

Največjega v seriji Clifton s 43 mm velikim ohišjem klasične zasnove, ki tesni do 50 m, je navdihnil model iz 50. let minulega stoletja. Privlačna ura z nekoliko manj privlačnim imenom Clifton 10057 je na voljo s številčnicama s satenasto belo ali sijočo globoko modro barvo. Berljivost, ki je pogosta težava pri urah z veliko komplikacijami, je tu zelo dobra. Kazalci in urni indeksi so pri svetli  številčnici izdelani iz rdečega zlata, pri modri pa iz plemenitega jekla.

BM.Clifton.10057.w.jpg

3.800 € kolikor je potrebno odšteti za Clifton 10057 ni malo denarja. Če želite kakovostno izdelano in privlačno uro klasičnega videza ter povrh tega opremljeno še s kupom komplikacij, pa se zdi cena že bolj sprejemljiva.

BM.clifton.10057.jpg

Vir: baume-et-mercier.com 

Serija Baume & Mercier Clifton :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si