minutka.si

Breitling - 5 let garancije

Breitling5.let.garancije.jpgBreitling je sporočil, da podaljšuje garancijo za vse svoje modele opremljene z manufakturnimi mehanizmi.

Breitling se je leta 2009 priključil elitni druščini urarskih znamk, ki se lahko pohvalijo z mehanizmi razvitimi v svojih laboratorijih. Take mehanizme imenujemo manufakturni mehanizmi.

Breitling si je neodvisnost od zunanjih proizvajalcev zagotovil s kronografskim avtomatskim mehanizmom, ki ga je poimenoval Caliber B01. Zastavil si je ambiciozen cilj, izdelati najboljši kronografski mehanizem na svetu. Pri tem ga prav gotovo čaka trdo delo, saj je konkurenca v razredu kronografov izredno močna.

Caliber 01 poganja lepo število Breitlingovih časomerov vključno z modeli: Chronomat, Navitimer, Montbrillant in Transocean. Z nasledniki Caliber B04 in Caliber B05 je šel Breitling še korak dlje, saj svojim kupcem ponuja dodatne funkcije, ki jih konkurenčni kronografski mehanizmi ne poznajo.

Breitling.Caliber.B01.jpg

Vsi Breitlingovi mehanizmi so certificirani kronometri. Izjemno kakovost svojih izdelkov poskuša promovirati še s podaljšanjem garancije na kar 5 let za vse kalibre proizvedene v svoji hiši. Ti zajemajo okoli polovico vseh kalibrov vgrajenih v njihove časomere.

Vir: breitling.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si