minutka.si

Baume & Mercier - Hampton

baume.et.mercier.hampton.jpgBaume & Mercier je predstavil očem izjemno privlačne nove modele damskih in moških ur kolekcije Hampton.

Damski modeli so na voljo s poliranimi ohišji dimenzij 27 x 40 mm. Dame lahko izbirajo med gladkimi lunetami ali lunetami, ki so posute z bleščečimi diamanti. Številčnice so črne, srebrne ali antaracitne barve v dveh odtenkih, barvno usklajeni z njimi so tudi pasovi iz aligatorjeve kože ali izdelani iz poliranega satiniranega plemenitega jekla. Lady Hampton prikazuje ure, minute ter datum.

Baume.et.Mercier.Hampton.10033.jpgTako kot damski so tudi moški modeli na voljo v več inačicah, osnovni pa sta dve. Prva je model z majhno, skladno oblikovano pomožno številčnico za prikaz sekund na številki 6 opremljen z avtomaskim mehanizmom ETA 2895. Njegovo ohišje meri 32 x 45 mm. V nekoliko večje ohišje dimenzij 34 x 47 mm je odet kronograf. Poganja ga avtomaski mehanizem ETA 2894. Baume & Mercier ponuja tudi prestižnejšo, zlato različico (na sliki). Vsem moškim modelom je pripet usnjen pas iz aligatorjeve kože v črni ali rjavi barvi, ki je pri ohišju nekoliko širši kot sicer. Barvna paleta številčnic je bogata: rjava, antracitna, črna, srebrna, vse barve pa so v dveh odtenkih.

Vse modele nove kolekcije Hampton si lahko ogledate na uradni spletni strani podjetja Baume & Mercier.

Vir: baume-et-mercier.com 

Baume & Mercier - Hampton

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si