minutka.si

Omega Seamaster Aqua Terra Golf Green

Omega.seamaster.aqua.terra.golf.green_.jpgOmegine oblikovalce je pri izdelavi novega modela kolekcije Seamaster Planet Ocean navdihnil eden izmed najbolj elegantnih in gentlemanskih športov na svetu - golf. Od tod tudi njeno ime: Omega Seamaster Planet Ocean Aqua Terra Co-Axial Golf Green.

Ura je značilno za svojo družino oblečena v 41,5 mm ohišje, izdelano iz plemenitega jekla, ki tesni do 150 m. Nova Aqua Terra je skupaj z jeklenim pasom videti precej robustno, a hkrati tudi prefinjeno in elegantno. Za privlačen in resen videz poskrbi črna 'wood look' številčnica z zelenim napisom Seamaster in arabskimi številkami, ki označujejo minute. Urni ideksi so iz 18K belega zlata.

Omega.golf.green_.jpgUre, minute, sekunde in datum poganja izvrsten in preizkušen avtomatski hišni mehanizem Co-Axial Caliber 8500, ki svojo natančnost dokazuje s C.O.S.C. certifikatom in štiriletno garancijo. Omegi Seamaster Planet Ocean Aqua Terra Co-Axial Golf Green se bo težko upreti. Do nje vodi le 4.000 € težka pot.

Vir: omegawatches.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si