minutka.si

Omega Speedmaster Co-Axial Chronograph

Omega.Speedmaster.Chronograph.1_.jpgOmegina družina Speedmaster je znana po svojih klasičnih kronografih, ki jih odlikujeta visoka zanesljivost in brezčasen dizajn.

Letos so pri Omegi predstavili novinca, Speedmaster Co-Axial Chronograph, ki se od ostalih modelov na prvi pogled razlikuje po dveh pomožnih številčnicah, namesto običajnih treh. Razlog je v inovativni izvedbi 12-urne in 60-minutne številčnice kronografa, ki sta pri novem Speedmastru združeni v eno na številki 3.

V 44,5 mm ohišju bije omegin hišni mehanizem Co-Axial calibre 9300/9301. Preizkušen Co-Axial zaskočni mehanizem zagotavlja visoko zanesljivost in stabilnost delovanja, izredno kakovost pa potrjuje kar 4-letna garancija, ki jo kupec dobi ob nakupu ure.

Omega.Speedmaster.Chronograph.3_.jpgOmega Speedmaster Co-Axial Chronograph je poleg osnovnega modela, ki je izdelan iz plemenitega jekla, na voljo tudi v različici iz 18K oranžnega zlata ali platine. Izbirati je možno med kovinskimi pasovi ali pasovi iz usnja, cena osnovne izvedenke pa je 6000 €.

Vir: omegawatches.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si