minutka.si

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II

Rolex.oyster.perpetual.yacht.master.II_.jpgRolex je pred kratkim predstavil prenovljen kronograf Oyster Perpetual Yacht-Master II, ki bo zaradi svojih lastnosti posebej prikladen za uporabo na jadralnih regatah. Poleg funkcionalnosti ga odlikujejo še robustna izdelava, mehke in skladne linije ter impresivna velikost.

Ura je na voljo v Everose - Rolesor izvedbi, zelo všečni in edinstveni kombinaciji vrhunskih materialov Everose 18K rdečega zlata in plemenitega jekla.

Yacht-Master se ponaša z inovativno komplikacijo, ki združuje funkcionalnosti mehanizma in posebne 90° vrtljive Cerachrom lunete. Ta skiperju omogoča merjenje posameznih etap v intervalih od 1-10 minut.

Mehanizem, ki poganja funkcije Yacht-Master II, je manufakturni kaliber 4160 opremljen s Parachrom spiralo. Bije s frekvenco 28.800 a/h in zagotavlja izjemnih 72 ur avtonomije navitja.

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II bo svoje delo odlično opravljal tudi v slabih vremenskih razmerah. Mehanizem ščiti 44 mm ohišje Oyster, za odlično vidljivost v temi ali mraku pa skrbi bela številčnica skupaj s kontrastnimi in z luminiscenčno snovjo prevlečenimi kazalci .

Vir: rolex.com 

Komentarji   

0 #1 Bond 05:36 13-05-2011
Zelo lepa ura
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si