minutka.si

Jana Morelj z novim

victorinox.Diver.500.33.jpg

Revija Eva letos izbira že deseto fatalno žensko, 'femme fatale', ki je zaznamovala slovenski prostor s svojo karizmo, dosežki, neustrašnostjo, svojim značajem in nastopom. Med devetimi kandidatkami za izbor, ki bo potekal jeseni 2013, je tudi simpatična radijska voditeljica in 'vremenarka' Jana Morelj.

                         

Za spletno stran eva.si je povedala, da verjame v pozitivno vlogo usodne ženske, ki v trenutku prevzame prostor, ko vstopi vanj. »Ne gre le za vizualno podobo, pač pa tudi za njeno energijo,« pravi. Sebe ne vidi kot fatalke, vendar se zaveda, da je v življenju že nekaj dosegla, ne le na profesionalnem področju, pač pa tudi na področju osebne rasti. "V življenju ne štejeta le profesionalnost in odgovornost, pač pa tudi prijaznost," je še dodala. Prijaznost, zunanja in notranja lepota, odprtost in pozitivna energija so lastnosti v katere smo se prepričali tudi sami, ko smo jo obiskali na njenem delovnem mestu, radiu 1. Prišli smo z razlogom, saj bo Jana Morelj po novem vstajala z Victorinoxom Dive Master 500. To praktično in čudovito švicarsko zapestno uro ji je podarilo Urarstvo Robnik iz Kranja.

victorinox.Diver.500.11.jpg

Proizvodi te prestižne švicarske znamke slovijo po svoji kakovostni in zanesljivi izdelavi. So vsestransko uporabni in oblikovani skladno z zadnjimi modnimi smernicami. Zapestna ura Victorinox Swiss Army Dive Master 500 je namenjena aktvinim ženskam. Izdelana je iz kakovostnega plemenitega jekla in s svojimi 38 mm v premeru ravno pravšnje velikosti za damsko zapestje. Številčnica ima velike oznake živih barv, ki so za dobro vidljivost v temi prevlečene s posebno luminiscenčno snovjo. Pašček ure je iz koži prijaznega kavčuka in v enaki barvi kot številčnica (beli, zeleni, vijolični, črni, modri, rdeči, oranžni ali rjavi). Ura tesni do 500 m, tako da lahko z njo na roki počnemo praktično vse. Ure, minute, sekunde in datum prikazuje kakovosten in natančen švicarski kvarčni mehanizem. Izjemno kakovost Victorinox Swiss Army Dive Master 500 potrjuje podatek, da ima ura kar 3-letno garancijo.

victorinox.Diver.500.22.jpg

Urarstvo Robnik je uradni in pooblaščeni zastopnik za ure Erwin Sattler. Njihov prodajni program obsega urarske znamke: Certina, Erwin Sattler, Candino, Festina, Ice Watch, Lorenz, Seiko in Victorinox Swis ArmyUrarstvo Robnik je edini urarski servis v Sloveniji, ki nosi ugleden švicarski certifikat WOSTEP in prvi urarski servis v Sloveniji s 3-letnim jamstvom na svoje storitve.

Robnik.Logo.jpg

Vir: eva.si | victorinox.com | slike: Darja Štravs Tisu

Victorinox Dive Master 500 :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si