minutka.si

Vse Novice

Victorinox Swiss Army - INOX

Victorinox_INOX_1.jpg

Ste človek, ki potrebuje uro, s katero bi lahko počel prav vse in to v vseh pogojih? Če da, potem je Victorinox Swiss Army za vas ustvaril pravo stvar.

                         

V počastitev 130. obletnice ustanovitve podjetja je Victorinox na pravkar zaključenem sejmu Baselworld 2014 predstavil popolnoma novo uro z imenom INOX, za katero trdijo, da je ena najbolj zaupanja vrednih in odpornih ur, kar so jih na svetu izdelali do sedaj. Zelo samozavestna trditev, ki jo je Victorinox podkrepil s podatkom, da je morala prestati kar 130 najbolj zahtevnih vzdržljivostnih testov. Ste še vedno v dvomih? Berite dalje.

Victorinox_INOX_2.jpg

Ura je brez resnih posledic prestala padec na betonsko površino z višine desetih metrov in preživela temperature od -50 do +70 stopinj celzija. Preko nje je peljal 25-tonski kamion, vdala pa se niti potem, ko jo je povozil 64-tonski tank! Takšno neverjetno vzdržljivost so dosegli s posebno konstrukcijo, 43 mm ohišje je namreč izdelano iz enega samega kosa jekla. Za dodatno zaščito pred fizičnimi poškodbami z uro dobite tudi poseben silikonski ščit, ki ga lahko po želji snamete z ohišja.

Victorinox_INOX_S.jpg

Občutljiva mehanika takšnih obremenitev ne bi prenesla, zato Victorinox INOX poganja švicarski kvarčni mehanizem Ronda 715. Ta prikazuje osnovne funkcije, in sicer: ure, minute, sekunde in datum. Ura je na voljo s pasovi iz kavčuka v treh barvah, zeleni, črni in temno modri. V kolikor ste lastnik težkega goseničarja, s katerim bi radi preverili točnost testov, potem potrebujete le še 400 € za nakup ure.

Vir: victorinox.com

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si