minutka.si

Zbirka ur Iva Sanaderja

Sanader.Muller.jpgNekdanji hrvaški premier Ivo Sanader je bil po podatkih hrvaškega spletnega portala nacional.hr lastnik 150.000€ vredne zbirke prestižnih zapestnih ur.

Novinarji so ob pregledu fotografij na njegovem zapestju našteli vsaj 15 ur različnih vrhunskih znamk, kot so: Franck Muller, Rolex, Panerai, Blancpain, Cartier, IWC, A. Lange & Söhne, Jaeger-LeCoultre in druge.

Hrvaška javnost in Sanaderjevi politični nasprotniki so bili zaradi te zbirke ur, s katerimi se je rad pojavljal v javnosti, zelo razburjeni, po tem ko so ugotovili, da zbirke ni prijavil protikorupcijski komisiji.

Na vprašanja od kje mu ure, ki so skupaj vredne pet krat več kot je njegova letna plača, Sanader nikoli ni dal jasnega odgovora. 

Ob pregledu njegove hiše, stanovanja in poslovnih prostorov po nedavni aretaciji so hrvaški kriminalisti našli le nekaj cenejših primerkov, o njegovi prestižni zbirki pa ni bilo niti najmanjše sledi.


Na sliki je Ivo Sanader z uro Franck Muller. Cene teh ur se gibajo od 7.000€ naprej, najdražja Franck Muller - Aeternitas Mega 4 s 1000-letnim koledarjem in 36 komplikacijami pa stane neverjetnih 2.000.000€.

Vir: nacional.hr

Zbirka ur Iva Sanaderja :

Komentarji   

+1 #1 u-boat 20:37 29-12-2010
Lisac jedan...
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si