minutka.si

Omega in Nicole Kidman

omega.nicole.kidman.1.jpgNicole Kidman v vlogi ambasadorke Omege nastopa že od leta 2005, trenutno pa prominentna igralka urarsko znamko promovira v oglaševalski kampanji 'My Choice'.

Avstralka velja za eno najboljših igralk na svetu. Leta 2003 je dobila Oskarja za briljantno igro v filmu 'za ženske o ženskah' z naslovom The Hours, kjer je upodobila labilno Virginio Woolf. Nominirana je bila tudi za sedem Zlatih globusov, od tega je osvojila tri za vloge v filmih To Die For, Moulin Rouge in The Hours.

Kot izredno spoštovana igralka in velika osebnost je zelo aktivna v prizadevanjih za pravice žensk in otrok. Je ambasadorka dobre volje pri človekoljubnih organizacijah UNICEF in UNIFEM,  za svoje delo pa je leta 2004 od Združenih narodov prejela naziv 'Citizen of the World'.

V avgustu letos je Omega v Hong Kongu organizirana dogodek, na katerem je bila  kot ambasadorka dobre volje UNIFEM prisotna Nicole Kidman. Na prireditvi je sodeloval tudi njen soprog, z Grammyem nagrajeni pevec Keith Urban, ki je v dobrobit organizacije izvedel svoj koncert.

Na prireditvi so zbrali preko 133.000 €, ki so jih namenili podpori programom za enakopravnost med moškimi in ženskami ter za preprečevanje nasilja nad ženskami na Kitajskem.

omega.nicole.kidman.jpgOmegina kolekcija ur Constellation je pri nežnejšem spolu poznana kot ena izmed najbolj priljubljenih. Na voljo je v različnih materialih ter v veliko različnih izvedbah, oblikah in barvah.

Vsem pa je enaka zelo značilna luneta, s po dvema 'izrastkoma' na desni in levi strani. Kolekcija Constellation je všeč damam, ki cenijo eleganten, prefinjen, izbran in čist slog.

Vir : watches.infoniac.com

Nicole Kidman in Omega ure :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si