minutka.si

Breitling in John Travolta

breitling.john.travolta.jpgŽe peto leto zapored kultno urarsko znamko Breitling in igralsko legendo Johna Travolto združuje skupna strast - letalstvo.

Breitling je gotovo ena izmed najbolj prepoznavnih urarskih znamk, ki proizvaja zanesljive in uporabne zapestne instrumente, namenjene pilotom. Na vrhu lestvice kolekcij kraljujeta Navitimer in Chronomat.

Njihove mehanske ure se ponašajo s C.O.S.C. certifikati, ki so dokaz za robustnost, zanesljivost, točnost in najvišjo kakovost.

Breitling pri izbiri svojega ambasadorja bržkone ni imel težkega dela. John Travolta je poznan kot vrhunski, talentiran in vsestranski igralec, poleg tega pa je tudi strasten pilot.

Leteti je začel pri 16 letih, danes pa ima za sabo že preko 5.000 ur letenja. Kako vsestranski in izjemen je Travolta potrjuje dejstvo, da ima certifikate za pilotiranje osmih različnih tipov letal, med njimi celo za Boeing 747.

Na dvorišču posestva na Floridi, kjer prebiva s svojo družino, ima Travolta svojo letalsko stezo z vsemi potrebnimi terminali. Kakdarkoli potuje po svetu, potuje s svojimi letali, za kokpitom letala pa na zapestju vedno nosi Breitlinga.

Vir: breitling.com 

John Travolta in Breitling - utrinki s snemanja :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si