minutka.si

TAG Heuer in Maria Sharapova

tag.maria.sharapova.jpgMaria Sharapova, ruska profesionalna teniška igralka, je ena izmed svetlih zvezd družine ambasadorjev urarske znamke TAG Heuer.

S TAG Heuerejem je pričela sodelovati pred 5 leti pri oblikovanju prvih ženskih sončnih očal, sodelovala pa je tudi pri razvoju keramičnih ur ženske kolekcije Formula 1.

Maria Sharapova je managerje pri TAG Heuerju prepričala z edinstvenim slogom, izredno osebnostjo, ženstvenostjo in izjemno lepoto.

V svoji uspešni karieri je osvojila naslednje turnirje : Wimbledon 2004, US Open 2006, Australian Open 2008 ter dosegla 21 samostojnih naslovov na turnirjih WTA.  

TAG Heuer Formula 1 Lady Ceramic se je kolekciji Formula 1 pridružil v letošnjem letu. Pri izdelavi tega modela so TAG Heuerjevi inženirji in oblikovalci prvič uporabili keramiko. Ta material je izredno cenjen v urarskem svetu, saj je lep na pogled, prijeten na dotik ter hkrati izjemno odporen proti praskam.

Časomer Formula 1 Lady Ceramic je TAG Heuer predstavil na sejmu Baselworld 2010. Obe različici smo na www.minutka.si predstavili že pred časom - klik

Vir: tagheuer.com

Maria Sharapova, TAG Heuer in Tesla roadster (ang) :

Komentarji   

0 #1 u-boat 13:30 13-09-2010
Huda !!!

(ura) ;-)
Citat

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si