minutka.si

Panerai Classic Yachts Challenge 2012

Eilean.jpgAntigua Classic Yacht Regatta, ki poteka od 19-24. aprila 2012, je prva na koledarju regat letošnje mednarodne prireditve Panerai Classic Yachts Challenge.

Tako kot že osem let doslej je tudi letos sponzor največje mednarodne regate, ki je rezervirana za klasične jadrnice, kultni urar Officine Panerai.

Antigua_2011.jpg

Med 50. klasičnimi jadrnicami bo prisotna tudi Eilean iz Bermudskih otokov, katere dolgotrajno obnovo je v celoti sponzoriral prav Officine Panerai. Seriji dogodkov organiziranih v počastitev vrnitve Eilean na regato je prisustvovala tudi pop skupina iz 80. let minulega stoletja Duran Duran. Skupina, ki jo bomo 14. julija lahko v živo videli tudi v Ljubljani, je točno pred 30. leti ravno na tej jadrnici posnela videospot svoje uspešnice "Rio".

Eilean.2.jpg

Officine Panerai je vrnitev Eilean okronal z ekskluzivno serijo unikatnih navtičnih instrumentov. Sestavljajo jo: barometer, higrometer, termometer, kronometer in stenska ura. Vsi instrumenti so opremljeni z logotipoma Officine Panerai in Eilean.

Panerai.instruments.jpg

Vir: paneraiclassicyachtschallenge.com

Video skupine Duran Duran Rio, posnet na barki Eilean :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si