minutka.si

Omega Ladymatic odslej tudi v Ljubljani

Omega.Ladymatic.bl.jpgV četrtek, 17. novembra 2011, se je tudi slovenska prestolnica pridružila tistim izbranim mestom, v katerih je odslej na voljo nova prestižna kolekcija damskih ur Omega Ladymatic.

Predstavnik švicarskega podjetja Omega, g. Mälik Bey, je na predstavitvi poudaril, da je kolekcija Omega Ladymatic edinstvena kolekcija glamuroznih ur, ki so navzven prepoznavne po svoji privlačni in ženstveni zunanjosti, v sebi pa skrivajo enega najbolj revolucionarnih, natančnih in vzdržljivih avtomatskih urnih mehanizmov na svetu.

Omega.Ladymatic.jpgPri oblikovanju kolekcije Ladymatic je Omega sledila drznemu izzivu: izdelati uro, ki bo združevala najinovativnejšo tehnologijo blagovne znamke Omega in ustvariti podobo, ki bo vzbujala pozornost. Rezultat je naravnost izjemen.

Polirano dno ohišja z okencem iz safirnega stekla omogoča pogled na koaksialni kaliber 8520/8521, najboljši damski mehanski urni mehanizem na svetu. Vanj je vgrajen koaksialni zaskočni mehanizem - komponenta, ki je leta 1999 pomenila revolucionarno novost pri izdelavi mehanskih zapestnih ur. Vsak mehanizem je opremljen z ekskluzivno Omegino spiralo Si 14, izdelano iz silicija – gre za inovacijo, ki preprečuje negativne vplive na mehanizem iz okolice. 

Vir: slowatch.si

Omega Ladymatic (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si