minutka.si

Hublot ekskluzivni urar F1

Hublot_F1_1.jpgJean-Claude Biver, izvršni šef Hublota, ima zadnje čase izredno veliko dela. Po podpisu pogodbe s FIFA o ekskluzivi na svetovnem nogometnem prvenstvu v JAR 2010 je v Shanghaju na Kitajskem predstavil nov uradni časomer prvenstva Formule 1 - Hublot F1 KING POWER.

J-C Biver je na slovesnosti izjavil, da je vedno občudoval delo in dosežke Bernieja Ecclestona in da brez njega globalnega fenomena Formule 1, takšnega kot ga poznamo danes, ne bi bilo. Dodal je tudi, da občuduje tako vrhunsko tehnologijo izdelave bolidov F1 kot tudi voznike, ki so sposobni te vrhunske tehnološke dosežke nadzorovati pri tako velikih hitrostih in pod takimi obremenitvami.

Hublot_F1_2.jpgLepih besed ni skrival niti veliki Bernie Ecclestone, saj je poudaril, da od nekdaj ceni in spoštuje umetnost visokega urarstva. J-C Biverju je čestital za izreden napredek in dosežke ter izrazil prepričanje, da sta predanost popolnosti in kreativnost tisti vrednoti, ki povezujeta Formulo 1 in Hublot, ter napovedal uspešno sodelovanje.

Uradni časomer Formule 1 Hublot F1 KING POWER, ki bo izdelan v omejeni seriji, je kombinacija vrhunskega znanja, najvišje kakovosti in visoko tehnoloških materialov.

Hublot_F1.jpgHublot F1 KING POWER je izdelan iz cirkonija in meri v premeru izjemnih 48 mm. Ima zelo markantno keramično luneto, ki spominja na zavorne diske F1. Na ohišje je privita z vijaki iz titana. Pas ure je narejen iz dveh plasti, zunanji je iz posebnega kavčuka, notranji pa iz materiala NOMEX, ki se uporablja v F1. Oblika gumbov (start, reset) kronografa spominja na nadzorne gumbe z volanskega obroča bolida F1. Srce ure je Hublotov avtomatski kaliber HUB 4100 z 42-urno rezervo navitja.

Vir: hublot.com

Predstavitev Hublot F1 KING POWER (ang):

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si